Het einde van het jaar nadert… Wellicht wil jij jouw personeel bedanken voor hun inzet in wederom een lastig jaar, of wil je met zijn allen proosten op een mooi jaar in 2022. Heb je al gedacht aan het organiseren van een bedrijfsfeest? Laat een ervaren en professionele DJ exact de juiste sfeer creëren in de stijl van jouw organisatie. Wil je er een onvergetelijke avond van maken? Kies dan voor een thema dat jouw collega’s verbindt. Wij zetten hieronder alvast 10 leuke thema’s voor jou op een rij.

1. Kerstfeest

Het einde van het jaar nadert en de kerstperiode komt eraan. Wil jij jouw medewerkers bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar? Denk dan eens aan het organiseren van een knallend kerstfeest, kerst pubquiz of een kerstborrel. De DJ zorgt ervoor dat iedereen helemaal uit zijn dak gaat!

2. Nieuwjaarsborrel

Met al het personeel proosten op een mooi nieuw jaar. Maak jouw nieuwjaarsborrel feestelijk met live entertainment. Wat dacht je van een bedrijfsfeest DJ die rustige achtergrondmuziek draait, en wordt bijgestaan door een zangeres of live saxofonist? Zo breng je sfeer en entertainment.

3. Winter Wonderland

Op zoek naar een leuk bedrijfsfeest thema voor in de winter? Wat dacht je van Winter Wonderland.. Met de juiste belichting, muziek en aanvullende extra opties wordt de locatie omgetoverd tot een winters paradijs.

4. Feestquiz

Willen jullie teambuilding combineren met een bedrijfsfeest? Denk dan eens aan een feestquiz! Onder begeleiding van een bekwame quizmaster word je uitgedaagd om als team antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen. Een feestquiz is natuurlijk geen feestquiz zonder muziek om de sfeer goed op gang te brengen.

5.  Post Corona Party

Hebben jullie als bedrijf een moeilijk en zwaar jaar gehad en komt er eindelijk weer verbetering in de hoeveelheid werk? Wellicht wil je dit vieren met jouw personeel. Wat denk je van een Post Corona Party?

6. Foute Party

Willen jullie uitpakken met een thema? Kies dan voor een foute party! Alle foute hits komen voorbij en je kunt het natuurlijk zo gek en fout maken als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan streamers, confetti, sparkulars en een LED dansvloer.

7. Back to the 80’s and 90’s

Een bedrijfsfeest geheel in stijl van de ‘80 en ‘90 jaren. Muziek, kleding of een op maat gemaakte pubquiz… De mogelijkheden zijn vaak eindeloos!

8. Bedrijfsfestival

Beschik je over een grote loods of een groot buitenterrein, denk dan eens aan een bedrijfsfeest in de sfeer van een festival. Foodtrucks, live artiesten zoals een band, pianist, gitarist of een saxofonist in combinatie met een DJ. Alle combinaties zijn mogelijk!

9. Jubileumfeest

Bestaat het bedrijf 25 of 50 jaar? Dan is het reden voor een feest! Met een professionele bedrijfsfeest DJ wordt het gegarandeerd een feest om nooit te vergeten!

10. Silent Disco

Een Silent Disco feest wordt de laatste tijd weer steeds populairder. Er is namelijk geen geluidsoverlast van harde muziek waardoor het feest tot in de late uurtjes door kan gaan. Daarnaast zorg je ervoor dat collega’s die gewoon gezellig met elkaar willen kletsen niet hard over de muziek heen hoeven te praten. Doordat je de hoofdtelefoons inclusief DJ huurt hoef je zelf niet aan de knoppen te draaien, geen muzieklijst samen te stellen en kan iedereen onbezorgd genieten van het bedrijfsfeest!

Wij denken dat je hiermee wel genoeg inspiratie hebt voor een knallend feest om je personeel te bedanken. Welk van deze thema’s gaat het worden?