Reclame heb je in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je online en offline reclame, waar je bij offline reclame denkt aan gevelreclame of voertuigreclame. Bij voertuigreclame zijn er veel mogelijkheden. Ben jij op zoek naar voorbeelden voor voertuigreclame voor jouw bedrijf en wil je graag inspiratie opdoen? Lees in dit artikel 3 verschillende manieren van voertuigreclame.

Waarom kiezen voor voertuigreclame?

Als je om je heen kijkt, zie je voertuigreclame veel voorbijkomen. Voertuigreclame is een effectieve vorm van reclame maken en erg populair onder bedrijven. Potentiële klanten maken namelijk op een laagdrempelige manier kennis met jouw merk. Ook bouw je veel contactmomenten op met potentiële klanten, omdat een voertuig nu eenmaal door veel mensen wordt gezien. Zelfs in de file of als een auto geparkeerd staat.

1.      Stickers en letters

Waar veel bedrijven gebruik van maken bij autoreclame is auto-bestickering en belettering. Hiermee laat je je bedrijfsnaam, logo of andere bedrijfsgegevens zien op het overtuig. Deze stickers en letters pas je helemaal aan naar de huisstijl van jouw bedrijf. Zo kies je voor grote letters, kleine letters en verschillende lettertypes. Alles is hierin mogelijk, dus denk goed na over wat jij op jouw voertuig(en) wil laten zien. Het is hierbij ook belangrijk na te denken over welke letters goed bij het model van de auto passen.

stickers en letters

2.      Afbeeldingen

Het is niet alleen mogelijk om logo’s en letters op het voertuig te plaatsen. Het is ook mogelijk om afbeeldingen op een bedrijfsauto te plaatsen. Heb je bijvoorbeeld stockfoto’s die je wil gebruiken op jouw voertuig? Dan is het mogelijk deze op het voertuig te plaatsen. Ook is het een optie om afbeeldingen als logo’s te plaatsen op het voertuig. 

3.      Carwrapping

Een andere vorm van voertuigreclame is carwrapping. Hiermee geef je snel en eenvoudig het voertuig een compleet nieuwe uitstraling. Dit doe je bijvoorbeeld in de huisstijlkleuren van jouw bedrijf. Niet alleen tover je de auto om naar de huisstijl van jouw bedrijf, het voertuig valt hierdoor ook extra op bij potentiële klanten. De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor je auto volledig naar jouw smaak kunt laten stylen. Daarnaast is dit een goedkoper alternatief dan het voertuig opnieuw laten lakken.

Als je reclame op je voertuig wil, of dat nu een grote bus is of een kleine auto, zijn er veel mogelijkheden. Zo val je op voor je potentiële klanten en straal je professionaliteit uit. Wie wil dat nu niet voor zijn bedrijf?