Een geslaagd bedrijfsuitje organiseren kan knap lastig zijn. “Zo veel mensen zo veel wensen” is dan ook niet voor niets een veelgebruikt gezegde. Zeker als je een bedrijfsuitje voor flink wat medewerkers gaat organiseren, wees je er dan van bewust dat je het niet iedereen naar de zin kunt maken. Met onze 5 ideeën voor een geslaagd bedrijfsuitje kun je er echter zeker van zijn dat het overgrote deel van de organisatie een fantastische tijd zal hebben waar nog lang over nagepraat zal worden. Laat je gerust inspireren door deze ideeën!

Karten als bedrijfsuitje

Fan van Max Verstappen zijn we natuurlijk allemaal. Waarom zou je dan niet als bedrijfsuitje met alle medewerkers naar de kartbaan gaan om te kijken wie van jullie dezelfde talenten als Max heeft? Karten zorgt voor een paar bloedstollende en spannende momenten waarna je urenlang kunt bijpraten met een biertje, wijntje en lekkere BBQ.

Escape room

Anno nu is een escape room één van de meest populaire bedrijfsuitjes. Logisch natuurlijk, want een escape room zorgt niet alleen voor de nodige spanning en sensatie, het is ook nog eens een fantastische manier voor teambuilding. Zo sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap. Je ontsnapt immers enkel uit de escape room door middel van goede communicatie, het nemen van initiatief en bovenal goede samenwerking. Ga daarna met het hele team lekker borrelen en eten en je kunt er zeker van zijn dat je bij zo goed als alle medewerkers een dikke voldoende scoort!

Watersportactiviteiten

Het beste moment om een bedrijfsuitje te organiseren is natuurlijk midden in de zomer. Hou hierbij wel rekening met de zomervakantie want anders kan de helft van je medewerkers niet mee. De kans op mooi weer is aanzienlijk en daarmee komt gelijk het volgende uitje om de hoek kijken: watersportactiviteiten. Dan hebben we het niet over zeilen, kitesurflessen of raften, wat natuurlijk wel een leuke optie is, maar wat dacht je van iets heel anders namelijk flyboarden. Je weet wel zo’n bord onder je voeten die je door krachtige waterstalen de lucht in brengt. Het is niet voor watjes maar supermakkelijk om te leren en een hele toffe ervaring. Een borrel met een BBQ of hamburgerfeest na afloop en de fantastische dag is compleet!

Rondvaart met een borrel

Heb je medewerkers die niet zo fanatiek of sportief zijn aangelegd dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een rondvaart met een borrel. Vaak kun je dit in de zomermaanden ook nog combineren met een BBQ. Lekker een beetje door de grachten van Amsterdam (of een andere bestemming natuurlijk) dobberen en genieten van een hapje en een drankje. Succes gegarandeerd dus.

Moorddiner als bedrijfsuitje

Spanning en sensatie als er tijdens jullie bedrijfsuitje iemand vermoord wordt en het hele team moet helpen met het oplossen hiervan. Een moorddiner is een spannend bedrijfsuitje waarbij vaak niemand te vertrouwen is. Een niet alledaags bedrijfsuitje zullen we maar zeggen.

Bedrijfsuitjes zijn niet alleen leuk, ze geven ook een enorme boost aan je medewerkers. Hierdoor voelen zij zich gewaardeerd en zullen ze de rest van het jaar nóg gemotiveerder zijn om alle targets te halen. Met een bedrijfsuitje sla je dus vaak meerdere vliegen in één klap. Wat wil je nog meer?!