Als werkgever wil je jouw personeel af en toe in het zonnetje zetten. Het personeel vormt immers de motor van de onderneming. Een compliment, een schouderklopje of een mooi kerstpakket is leuk. Maar een compleet georganiseerde dag waar ontspanning en teambuilding samenkomen, is nog leuker. Dus wil je jouw waardering jegens jouw personeel echt laten blijken? Organiseer dan een onvergetelijk bedrijfsuitje op een bijzondere locatie!

Van workshops tot lezingen

Wanneer je voor jouw personeel een bijzondere dag organiseert, wil je uiteraard dat men zich kan ontspannen. Leuke activiteiten en een ongedwongen sfeer moeten de boventoon voeren. Maar daarnaast wil je de werknemers ook nuttige informatie meegeven die waardevol is voor hun werk. Je kunt hier invulling aan geven middels informatieve lezingen in een mooi congrescentrum. Maar ook het aanbieden van diverse workshops behoort tot de mogelijkheden. Een workshop is immers leerzaam én zorgt daarnaast voor interactie. Op deze manier geef je de dag inhoud, maar behoud je wel een ongedwongen sfeer. En dat is precies wat je wilt met een bedrijfsuitje! Dus wil je als werkgever echt iets unieks doen voor jouw personeel? Organiseer dan een bijzondere dag op een unieke congreslocatie!

Leuke teambuildingactiviteiten

Naast informatief en leerzaam moet een personeelsuitje vooral ook leuk zijn. Ontspanning, waardering en teambuilding moeten centraal staan. De locatie waar het uitje zich afspeelt, levert hier een belangrijke bijdrage aan. Wil je een echt unieke locatie die garant staat voor een ongedwongen sfeer? Kies dan voor een congreslocatie in een dierentuin. De omgeving zorgt voor ontspanning, ongedwongenheid en biedt daarnaast volop mogelijkheden. Zo kun je op een locatie als deze tal van verschillende teambuildingactiviteiten organiseren. Kies na een lezing bijvoorbeeld voor een rondleiding door de dierentuin. Gegarandeerd dat jouw personeel deze dag op deze unieke locatie nooit meer zal vergeten!

Maak de dag compleet

Lezingen, workshops, rondleidingen; het is allemaal leuk, maar ook inspannend. Alle informatie en de vele indrukken zorgen ervoor dat je veel energie verbruikt. Het is daarom belangrijk dat deze energie voldoende en regelmatig wordt aangevuld. Goed eten en drinken is dus belangrijk. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid om voor een speciaal arrangement te kiezen. Neem bijvoorbeeld het stokstaartjesarrangement. Dit arrangement bestaat naast een rondleiding uit een luxe lunchbuffet. Tevens zijn er diverse coupons inbegrepen die te besteden zijn bij de horecagelegenheden in het park. Drink bijvoorbeeld een lekkere kop koffie met een vers stuk appeltaart. Wil je de dag tevens gezamenlijk afsluiten? Dan kun je het arrangement ook uitbreiden met een diner. Zo maak je dag met jouw personeel écht compleet.