Ben je ondernemer en ben je op zoek naar een interessante cursus om jouw kennis bij te spijkeren of om nieuwe vaardigheden te leren? In dit artikel deel ik een aantal van de meest populaire cursussen en trainingen voor ondernemers in 2021. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Leer alles van Adobe Creative Cloud

De meeste ondernemers kunnen niet meer om de programma’s van Adobe heen. Voor de meeste creatieve doeleinden moet je wel bij de programma’s van Adobe terecht. Een cursus Photoshop of Illustrator kan daarom bijzonder interessant zijn. De cursussen en trainingen zijn beschikbaar voor beginners én voor zij die al enige ervaring hebben met de software van Adobe. Daarnaast zijn er trainingen waarbij je specifieke handelingen leert.

Naast de cursussen Adobe Photoshop en Illustrator worden er ook trainingen in Adobe InDesign aangeboden. InDesign wordt onder andere gebruikt om creatieve publicaties te creëren, zoals magazines en brochures. Tijdens deze cursus InDesign leer je alle ins en outs van het softwareprogramma van een ervaren docent. Bovendien leer je volledig op je eigen tempo en dat is wel zo fijn. 

Leer het maximale uit je tijd te halen

Als ondernemer weet je als geen ander dat tijd geld is en tegenwoordig lijken we het drukker te hebben dan ooit tevoren. We moeten van de ene meeting naar de andere, de mailtjes blijven maar binnenkomen en onze smartphone blijft maar om aandacht vragen. Om je tijd en je planning beter onder controle te houden is het daarom slim om een cursus timemanagement te volgen. Tijdens deze cursus leer je hoe je je tijd zo optimaal mogelijk indeelt. Daarnaast leer je hoe je structuur aanbrengt in je werkzaamheden en hoe je een betere balans creëert tussen werk en je privé.

Leer hoe je je online omzet vergroot

Ik hoef jou als ondernemer natuurlijk niet te vertellen hoe belangrijk het is om op het internet goed vindbaar te zijn voor je doelgroep. De concurrentie is groter dan ooit tevoren en als een potentiële klant je niet kan vinden of als deze niet tevreden is met de online ervaring met jouw onderneming, klopt deze net zo gemakkelijk aan bij de concurrent. Er zijn verschillende cursussen beschikbaar die je kunnen helpen om meer uit je online activiteiten te halen. Denk aan een cursus zoekmachineoptimalisatie of een cursus adverteren via Facebook.

Heb je interesse in één van bovenstaande cursussen, wil je meer informatie of ben je benieuwd welke cursussen en trainingen er nog meer beschikbaar zijn? Neem dan eens een kijkje op www.learnit.nl.

Posted in: HRM