Is er een familielid, vriend of kennis verhuisd en wil je graag een leuk cadeau geven? Wat een mooi idee! Als je een housewarming cadeau geeft, is het natuurlijk wel zo leuk om de ander er echt mee te verrassen. Hoewel je voor een simpele bos bloemen kunt gaan, kun je juist ook net dat stukje meer uitpakken! We delen de mooiste tips voor housewarming cadeaus.

Persoonlijke wanddecoratie

Als je de ontvanger van het cadeau goed kent, is het bijzonder om echt iets unieks te geven. Het is een mooi idee om een persoonlijk cadeau te kiezen. Zo laat je zien dat je er echt over hebt nagedacht. Persoonlijke wanddecoratie staat beeldig: denk aan een memorabele foto aan de muur. Van een familiefoto tot een vakantiekiekje, er is genoeg om aan te denken. Laat een foto afdrukken op Forex voor een mooi resultaat. Dit materiaal is lichtgewicht en kan dus ook eenvoudig worden opgehangen. Zoek je iets unieks? Denk dan aan een foto afdrukken op plexiglas, voor weer een heel andere stijl. Dit zorgt voor een luxueus jasje: bedenk wat de ontvanger het fraaist zou vinden.

Grote kamerplant

Kamerplanten zijn tegenwoordig onmisbaar in het interieur! Daarom is het zo leuk om iemand een grote kamerplant cadeau te doen. Een ideaal housewarming cadeau, dat eigenlijk altijd wel in de smaak valt. Zo’n plant gaat een stuk langer mee dan een bosje bloemen: ook dat is al een heuse upgrade. Bedenk of de ontvanger wel of geen groene vingers heeft. Zo weet je of je een makkelijk te verzorgen plant moet scoren, of dat dit niet zoveel uitmaakt.

Snijplank of serveerplank van hout

Als je een nuttig housewarming cadeau wilt geven, kun je denken aan een mooie snijplank of een serveerplank. Altijd handig in gebruik! Of het nu is om in de keuken te gebruiken of om eten mee op tafel te zetten: zo’n plank komt sowieso van pas. Ga het liefst voor een houten plank, aangezien die vrijwel bij iedereen in de smaak valt. Tijdloos en passend bij elke interieurstijl.

Luxe wijnglazen

Zeker als iemand voor het eerst op zichzelf gaat wonen, is het een goed idee om mooie spullen voor het tafelen cadeau te doen. Bestek en serviesgoed zijn een goede optie, maar daarbij loop je het risico dat het niet in de smaak valt. Met luxe wijnglazen zit je waarschijnlijk hoe dan ook goed! Een fraai cadeau om te geven.

Mooi gezelschapsspel

Ten slotte kun je ook denken aan een gezelschapsspel! Het leuke daaraan is dat het meteen kan worden gespeeld op het moment dat je op bezoek gaat. Dit is dus wat meer een doe-cadeau dan de cadeaus die we hierboven benoemden. Als je dat een tof idee vindt, is dit een ideale optie!