Door regelmatig een bedrijfsfeest te organiseren maak je jouw bedrijf sterker. Een personeelsfeest zorgt namelijk voor meer bonding onder jouw werknemers en iedereen kan elkaar ook eens in een andere setting ervaren. Je medewerkers voelen zich gewaardeerd en gelukkig, wat bijdraagt aan een gezonde cultuur in jouw bedrijf. Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsfeest in regio Noord-Holland? Dan hoef je niet verder te zoeken.

Leer elkaar kennen

Een personeelsfeest is een uitstekende gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Op de gemiddelde werkdag hebben de meeste mensen alleen contact met collega’s van hun eigen afdeling, maar jouw bedrijf bestaat uit veel meer collega’s. Door een bedrijfsfeest voor het hele bedrijf te organiseren worden de lijntjes korter en de onderlinge communicatie beter, doordat mensen elkaar beter leren kennen. De hiërarchie wordt even vergeten. Ook in platte organisaties bestaat toch een zekere mate van hiërarchie, want de stagiairs zijn verantwoordelijk voor andere zaken dan de managers. Buiten het werk om wordt duidelijk dat iedereen gelijk is en dat jullie samen werken vanuit dezelfde visie.

Bedrijfsfeest organiseren Fort Markenbinnen

Fort Markenbinnen is een prachtige locatie voor jouw bedrijfsfeest. Het fort bestaat uit diverse ruimtes en ligt in een ruime, landelijke omgeving. Hierdoor kan er van alles geregeld worden voor jouw bedrijfsfeest. Zo zijn zowel grote als kleine bedrijfsfeestjes mogelijk of kun je hier een feestelijke lancering van een nieuw product of merk vieren. Fort Markenbinnen maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Deze historische verdedigingslinie uit eind 19e eeuw heeft een unieke uitstraling en sfeer. Tegelijkertijd zit het fort vol met moderne faciliteiten die jij nodig hebt voor een geslaagd personeelsfeest. Heb jij al nagedacht over het entertainment op jouw bedrijfsfeest?

Catering bedrijfsfeest

Naast een geschikte ruimte voor jouw bedrijfsfeest, is de catering natuurlijk ook van groot belang. Bij Fort Markenbinnen wordt rekening gehouden met alle dieetwensen bij het opstellen van het menu en wordt er geserveerd op de door jou aangegeven momenten. De hapjes en drankjes kunnen bijvoorbeeld aangekleed worden in de huisstijl van jouw bedrijf voor een extra persoonlijke touch. Jouw bedrijfsfeest is maatwerk. De medewerkers van Fort Treffelijk helpen je graag wanneer je een personeelsfeest gaat organiseren.

Makkelijk bereikbaar

Het fort is uitermate geschikt voor bedrijfsfeestjes of andere belangrijke evenementen van 50 tot 100 personen. Fort Markenbinnen heeft een praktische ligging midden in Noord-Holland en biedt voldoende gratis parkeerruimte. Of je nu uit Amsterdam, Zaandam of Alkmaar moet komen of van ver daarbuiten: je rijdt eenvoudig naar de feestlocatie toe.