Als jij op zoek bent naar een veelzijdig en kosteneffectief materiaal voor jouw promotionele projecten, overweeg dan eens polystyreen platen. Deze kunststof biedt een scala aan mogelijkheden die perfect passen bij de creatieve en promotionele eisen van jouw industrie. Hieronder worden een aantal argumenten beschreven die aangeven waarom polystyreen platen een slimme keuze zijn voor jouw volgende project.

Wat is polystyreen?

Polystyreen is een lichtgewicht kunststof die bekend staat om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding, lichte gewicht, uitstekende bewerkingsmogelijkheden en vele kleurmogelijkheden. Daarnaast kan polystyreen goed tegen een stootje en neemt het nagenoeg geen vocht op. De witte en gekleurde Polystyreen platen zijn onder andere te verkrijgen in een glanzend en mat oppervlak. Vanwege deze uitgebreide keuzemogelijkheden wordt polystyreen vaak ingezet voor promotionele toepassingen.

Polystyreen platen laten zich goed bewerken

Een van de grootste troeven van polystyreen platen is de goede bewerkbaarheid. Zo zijn deze veelzijdige platen uitstekend te zagen, te frezen en te boren. Doordat polystyreen platen goed te thermovormen en warm te buigen zijn, kun je snel en efficiënt aangepaste vormen creëren. Klant- en product specifieke uitingen kunnen gerealiseerd worden door de platen te zeefdrukken, te beletteren of digitaal te bedrukken. Hierdoor kun je unieke en op maat gemaakte promotionele items creëren die de aandacht van jouw doelgroep zullen trekken.

Bij uitstek geschikt voor promotionele middelen

Polystyreen platen kunnen worden toegepast voor verschillende promotionele middelen. Of het nu gaat om bedrukte borden, displaymaterialen, standaards of gepersonaliseerde vormen voor merchandise, polystyreen platen bieden de perfecte basis voor jouw creatieve uitingen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met polystyreen kun je zowel opvallende als praktische promotionele items realiseren.

Uitgebreide mogelijkheden

Polystyreen platen worden door Vink gedistribueerd onder de merknaam Vikureen. Vikureen platen zijn, uit voorraad, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, oppervlaktes, formaten en diktes. Zo kun je kiezen uit de oppervlakteafwerkingen mat/mat, glans/mat, nerfstructuren en spiegeluitvoeringen. De beschikbare lengtematen lopen van 1400 t/m 3000 mm en de breedtematen van 1000 t/m 2000 mm. Vikureen is verkrijgbaar in de diktes van 0,5 t/m 5 mm. Op vinkkunststoffen.nl is uitgebreide informatie over deze creatieve kunststof is te vinden.