In deze tijd is een website niet meer weg te denken wanneer je een bedrijf runt. Bijna iedereen heeft een mobiele telefoon en we surfen met elkaar nogal wat af op het internet iedere dag. Hoe gemakkelijk is het, om even een linkje van een website door te sturen naar iemand anders toe? Tegenwoordig is alles online te vinden en (bijna) alles online te koop. Geen wonder dat mensen online gaan zoeken wanneer ze naar een specifiek bedrijf op zoek zijn. Een website kan je zien als een etalage van je bedrijf, je wilt zoveel mensen enthousiast maken alvorens ze contact opnemen. Een website heeft dus echt ontzettend veel voordelen, welke we hieronder verder gaan toelichten.

Een website op maat laten bouwen

Wanneer je zelf de tijd of kennis niets hebt om een professionele website te maken, kan je dit uitbesteden aan een expert op dit gebied. Het is belangrijk dat de maatwerk website past bij jou als persoon en uitstraalt waar jij voor staat. Juist omdat een website zoveel voordelen heeft is het een goede investering voor je bedrijf. Zo kan je een gebruiksvriendelijke website laten maken Deurne; Voor hun begint het eerst met een goed gesprek. Hier wordt samen met jou gekeken naar hoe je nieuwe website, niet alleen je bedrijf, maar ook je doelgroep enthousiast mee maakt. 

Je bent ALTIJD zichtbaar

Een website zorgt ervoor dat je 24/7 zichtbaar bent. Mensen kunnen op ieder moment van de dag kennis opdoen met jouw bedrijf of contact opnemen d.m.v. een contactformulier op je website. Je website is d.m.v. inzet op andere kanalen zoals facebook, instagram, linked-in, tiktok etc, altijd vindbaar. Hierdoor blijft jouw zichtbaarheid doorlopen, ook als je zelf niet online bent op dat moment.

  • Groter publiek bereiken

Met een website kan je advertenties opzetten om een groter publiek te bereiken. Advertenties kunnen worden ingezet op jouw doelgroep, jouw gewenste omgeving, interesses van jouw doelgroep. Met advertenties kan je mensen naar je website leiden zodat deze nog meer wordt gezien. Je kunt API koppelingen laten maken en je kunt tegenwoordig exact nagaan hoeveel mensen je website bezoeken, waar ze naar kijken op je website, waar ze het meest in geïnteresseerd zijn etc. Hierdoor kan je inspelen op je doelgroep en d.m.v. advertenties kun je je omzet verhogen.

Alles op één plek.  

Met een eigen website maak je het makkelijk voor mensen om jou vinden, omdat ze mensen naar de juiste plek kunnen leiden voor meer informatie. Een website is makkelijk om door te sturen wanneer je ‘toevallig’ met iemand praat die opzoek is naar een bepaald persoon/bedrijf. Je kunt mensen ook doorverwijzen naar een social mediakanaal, zoals instagram. Het nadeel hiervan is dat mensen niet direct kunnen lezen wat jouw bedrijf exact aanbiedt. Daarvoor moet je eerst een biografie lezen en elke post doornemen, best veel werk. Een website heeft alles op één plek en maakt het stukken overzichtelijker en daardoor aantrekkelijker om naartoe te gaan.